DÖKMENDEN ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:37

DÖKMENDEN ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ

reklam
DÖKMENDEN ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 15:31

137 views

DÖKMENDEN ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ

Hatayın ilklerini gerçekleştiren Özel Hatay Boğaziçi Koleji velilerine özel, Türkiyenin alanında en uzman hocası Üstün Dökmen den  özel eğitim semineri  gerçekleştirdi. Özel Hatay Boğaziçi Konferans salonunda 4 mayıs cumartesi günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen seminere çok sayıda katılımcı hazır bulundu. Seminer öncesi okulun müzik korosu tarafından velilere müzik ziyafeti sunuldu.

Seminer öncesi velilere hitaben konuşma yapan okulun kurucu müdürü Hıdır Uzun, öğrenci ve velilerimize her daim samimiyetimizden ödün vermeden en kaliteli imkanları sunmaya özen gösterdiğimiz ilk günkü heyecanımız ve başarı hırsımızla, bugünden sonrada hep daha iyiye doğru yol alarak; bizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı ve yarınımızın yegane mirasçıları gençlerimizi, nitelikli birer birey olabilmeleri yolunda hayata hazırlamak ve onları hem kariyer hem sosyal hemde manevi yönden en iyi seviyelere taşıyabilmenin gururunu yaşarken, bu başarılarımızın devamı için herzaman bütün gayretlerimizle çalışmaktan onur duyarız dedi.

Boğaziçi Yönetim kurulu üyeleri Hıdır Uzun, Umut Altın, Mehmet Kahleoğulları, Öner Bakımcı, Özcan Salhaoğulları, Soner Dersuniyeli okul müdiresi Candan Yıldız ve Boğaziçi Koleji Öğretmenleri tarafından karşılanan Prof. Dr. Üstün Dökmen, velilerle okulun konferans salonunda bir araya geldi. Velilere Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim semineri veren Üstün Dökmen Ebeveyn ve çocuk iletişimde neler yapılması gerektiğini, sakınılması gereken hatarı ve ileriye dönük çağdaş özgür düşünen bireyler yetiştirebilmenin püs noktalarını anlattı. Seminer sonrası veliler tarafından Prof. Dr. Üstün Dökme’ne sevgi gösterisinde bulunuldu. Hiçbir veliyi kırmayan Üstün Hoca bütün velilerle tek tek görüşüp fotoğraf çektirdi.

Seminer sonrası Prof. Dr. Üstün Dökmenle yapılan röportajda , Hataya olan hayranlığını dile getiren Üstün Hoca , en güzel künefe Hatay’da yenir, Meclis Kültür Merkezinin biran önce müze yapılması gerekir, Hataydaki tarih türkiyedeki başka hiçbir yerde olmadığını ve Hatayın insanlarının misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.