DOÇ. DR. TÜLİN DURGUN YETİM; -15 TEMMUZ DA NASIL MEYDANLARA İNDİYSEK AFRİN’E GİTMESİNİ DE BİLİRİZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:25

DOÇ. DR. TÜLİN DURGUN YETİM; -15 TEMMUZ DA NASIL MEYDANLARA İNDİYSEK AFRİN’E GİTMESİNİ DE BİLİRİZ

reklam
DOÇ. DR. TÜLİN DURGUN YETİM; -15 TEMMUZ DA NASIL MEYDANLARA İNDİYSEK AFRİN’E GİTMESİNİ DE BİLİRİZ
Son Güncelleme :

15 Şubat 2018 - 9:14

154 views
DOÇ. DR. TÜLİN DURGUN YETİM;
-15 TEMMUZ DA NASIL MEYDANLARA İNDİYSEK
AFRİN’E GİTMESİNİ DE BİLİRİZ
-BU ÜLKE GÜÇLÜDÜR, ÇAPULCULARA HADDİNİ BİLDİRİR
-TERÖRE KARŞI KARDEŞLİKTE BULUŞALIM
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Türkiye güçlü bir ülke olduğunu belirterek,  terör belasının üstesinden geleceğini, Afrin’i teröristlerden temizleyeceğini söyledi.
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu zor günleri milletçe yekvücut olarak atlatabileceklerini ifade etti.
Terörün istediğini olmayacağını Afrin Zeytin Dalı Operasyonun teröristlerden temizlenene kadar devam edeceğine dikkati çeken Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, şöyle konuştu:
“Türkiye’nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için birlik olalım. Terör örgütlerine, terör örgütlerine silah dâhil lojistik destek veren yabancı güçlere, eli kanlı terör örgütlerinin reklamını yapanlara karşı ortak hareket edelim, teröre karşı kardeşlikte buluşalım.
15 Temmuz akşamı gördük, birkaç saat içerisinde bütün ülke demokrasiden yana tavır koydu, demokrasiden yana meydanlara indi. İşçisinden memuruna esnafından iş adamlarına kadar 7’den 70’e milletçe el ele verdi. Nasıl 15 Temmuz’da sokaklara indiysek, gerekirse Afrin’e de gideriz. Bu millet ülkesine tehdit unsuru görünen çapulculara izin vermez ve haddini bildirir. Bizim için en önemli unsur tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlettir. Gerisi teferruattır.”
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin, milletimizin yüreğinde sonsuza dek yaşayacağını belirterek, “Zeytin Dalı Harekâtı’nda aziz vatanımızı müdâfaa uğrunda şehit düşen Kahraman Askerlerimize Cenâbı Hak’dan Rahmet, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar dileriz.
Dualarımızla, ülkemiz için göğsünü siper eden kahraman Mehmetçiklerimizin yanındayız.
Yüce Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun” diye sözlerini tamamladı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.