Deniz ve Meydan Mahallesi “SEYRAN BAŞKAN” dedi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:52

Deniz ve Meydan Mahallesi “SEYRAN BAŞKAN” dedi

reklam
Deniz ve Meydan Mahallesi “SEYRAN BAŞKAN” dedi
Son Güncelleme :

10 Mart 2019 - 19:15

170 views

Deniz ve Meydan Mahallesi “SEYRAN BAŞKAN” dedi

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, Samandağ’a bağlı Deniz ve Meydan Mahallelerinde coşkulu kalabalığa seslendi. İyi Parti Hatay İl Yöneticileri, İYİ Parti 25. dönem milletvekili adayı Mehmet Korman, ilçe yönetimi, Samandağ Belediye Meclisi üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Miçooğulları, başkan seçilmesi durumunda ilçenin hizmetlerle güzelleşeceğini söyledi. Coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Mahalle sakinlerinin fotoğraf çekilme isteğini karşılıksız bırakmayan Miçooğulları tüm vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Coşkulu kalabalık Miçooğulları ve beraberindeki heyeti halaylar çekerek karşıladı

MİÇOOĞULLARI: SAMANDAĞ HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞACAK

Meclis üyesi adaylarını tek tek tanıtan Miçooğulları yaptığı konuşmada, “Samandağ, Hatay’ın en güzel ilçesidir. 4 ay önce çalışmalarıma öncelikle kendi mahallemden başladım, sebebi de öncelikle mahalle halkımın gönül rızasını alarak böyle bir yola baş koydum. Biz İYİ Parti olarak ilk günden beri en çok kadınlara ve gençlere güvendik. Ülkenin geleceği, Samandağ’ın geleceği İYİ Parti’nin ellerindedir. Siz vereceğiniz destekle kendi geleceğinizi tayin edeceksiniz. Şimdiye kadar ilçeye yapılanlar ortada. Halkımız güzel yönetim, güvendiği bir kadro görmek istiyor. Samandağ’ın hak ettiği hizmetler için aday oldum. Samandağ bizimle birlikte Seyran olacak. Desteklerinizle bekliyorum” şeklinde konuştu. İYİ Parti 25. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Korman da vatandaşlara hitap ederek Miçooğulları’na destek istedi.

Konuşmaların ardından tek tek vatandaşlarla konuşan ve taleplerini dinleyen Miçooğulları vatandaşlarla birlikte halay çekti. Toplantının sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.