BAŞKAN YAMAN: ‘’BURADA TERÖRÜN ZEHİRLİ FİLİZLERİ ASLA KÖK SALAMAYACAKTIR’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:29

BAŞKAN YAMAN: ‘’BURADA TERÖRÜN ZEHİRLİ FİLİZLERİ ASLA KÖK SALAMAYACAKTIR’’

reklam
BAŞKAN YAMAN: ‘’BURADA TERÖRÜN ZEHİRLİ FİLİZLERİ ASLA KÖK SALAMAYACAKTIR’’
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 13:23

182 views

Defne Belediye Başkanı Op.Dr. İbrahim Yaman, Hatay’da kentin girişinde bulunan Bölge Trafik Müdürlüğü önündeki kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybeden polisler için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Yaman Taziye mesajında: “Emniyet mensuplarımıza yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı nefretle kınıyor; şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyoruz.

         Terör ile bir yere varmaya çalışanlar, amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Masum insanlara yönelik yapılan her saldırı, insanlık tarihine kara sayfalar eklemekten öteye hiçbir amaca hizmet etmeyecektir. Bu ülkenin mayasında zor günlerde birlik ve beraberlik göstermek, zalime boyun eğmemek vardır. Terörden beslenenler, terörden medet umanlar birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Bu coğrafya barışın ve kardeşliğin coğrafyasıdır. BURADA TERÖRÜN ZEHİRLİ FİLİZLERİ ASLA KÖK SALAMAYACAKTIR” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.