AZERİ MİLLETVEKİLİNDEN YAYLADAĞINA ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:58

AZERİ MİLLETVEKİLİNDEN YAYLADAĞINA ZİYARET

reklam
AZERİ MİLLETVEKİLİNDEN YAYLADAĞINA ZİYARET
Son Güncelleme :

22 Eylül 2017 - 14:22

168 views

                        AZERİ MİLLETVEKİLİNDEN YAYLADAĞINA ZİYARET

Azerbaycanlı Milletvekili Ganira Pasheyeva, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkanı makamında

Yayladağı’na gelen Azeri Milletvekili Ganira Pasheyave, ilk olarak Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet KALKANI makamında ziyaret etti. Başkan Kalkan’dan Yayladağı Ve Bayırbucak hakkında bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Kalkan Ve Azeri Milletvekili Ganira Pasheyave İlçe Kaymakamı Sn. Ömer Faruk Yüce’yi makamında ziyaret etti. Buradaki ziyaretlerinin ardından İlçe Merkezinde konteynır kentlerde kalan Bayır Bucak Türkmenlerini ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında Yayladağı Belediye BAŞKANI Mehmet Kalkan, Azeri Milletvekili Ganira Pasheyave Yayladağı hatırası olarak bir yayladağı görselli plaket takdim etti. Azeri Milletvekili Ganira Pasheyave’de Başkan KALKANA hediye vererek Başkan Kalkanı Azerbaycan’a davet etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.