ANTAKYA MOBİLYACILIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ İLK ORTAK ÜRETİM MERKEZİ AÇILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:32

ANTAKYA MOBİLYACILIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ İLK ORTAK ÜRETİM MERKEZİ AÇILDI

reklam
ANTAKYA MOBİLYACILIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ İLK ORTAK ÜRETİM MERKEZİ AÇILDI
Son Güncelleme :

06 Mart 2018 - 11:50

165 views

ANTAKYA MOBİLYACILIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ İLK ORTAK ÜRETİM MERKEZİ AÇILDI

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya esnaf ve sanayicisine büyük katkı sağlayacak olan, Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi’nin Türkiye’deki ilk ortak üretim merkezinin açılış törenine katıldı.

Açılış Törenine Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Avrupa Birliği Delegasyon Başkan Yardımcısı Gabriel Munuera Vinals, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Mobilyacılar Odası Başkanı, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, esnaf temsilcileri, sanayiciler, iş adamları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi’nin şehir esnafına ve sanayicisine çok büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu.

Açılış Töreninin ardından heyet, açılışı gerçekleştirilen üretim merkezinde incelemelerde bulundu.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.