Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 10 Nisan Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Günü’nü Kutladı   « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:10

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 10 Nisan Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Günü’nü Kutladı  

reklam
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 10 Nisan Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Günü’nü Kutladı   
Son Güncelleme :

09 Nisan 2018 - 16:19

212 views

 

BAŞKAN KİMYECİ; “EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN HER BİR ÜYESİNE MİNNET BORÇLUYUZ”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kimyeci mesajında şunlara yer verdi; “ Halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için, 10 Nisan Polis günü münasebeti ile fedakârca hizmet veren polisimize bir kez daha minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır. Gecesini gündüzüne katarak çalışan emniyet mensuplarımıza da halkımızın her zaman gösterdiği sevgi ve desteği devam ettirmeleri en büyük temennimizdir.

Bu düşüncelerle Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 173. kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis gününü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.