AK PARTİ KIRIKHAN KADIN VE GENÇLİK KOLLARINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:49

AK PARTİ KIRIKHAN KADIN VE GENÇLİK KOLLARINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

reklam
AK PARTİ KIRIKHAN KADIN VE GENÇLİK KOLLARINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Son Güncelleme :

09 Mart 2018 - 11:57

293 views

AK PARTİ KIRIKHAN KADIN VE GENÇLİK KOLLARINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kırıkhan AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle etkinlik düzenledi.

Bayezıd-i Bestami Hz.nin Türbesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, Kırıkhan Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkhan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkhan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Songül Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte şehit olan Mehmetçiklerimize ve özellikle şiddetten dolayı hayatını kaybeden kadınların ruhları için Hatmi şerif okunarak dualar edildi. Daha sonra etkinliğe katılan partililere ve vatandaşlara Bayezıd-i Bestami Hz. Türbesi Sosyal tesislerinde yemek verildi.

Türbedeki programın ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Songül Turan, Gençlik Kolları başkanı Osman Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Kanatlı Caddesi’nde esnaflara ve kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Karanfiller dağıttılar. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.