31 ASİ GENÇLİK HATAYSPORUN YANINDA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:41

31 ASİ GENÇLİK HATAYSPORUN YANINDA

reklam
31 ASİ GENÇLİK HATAYSPORUN YANINDA
Son Güncelleme :

24 Ocak 2018 - 0:47

425 views

31 ASİ GENÇLİK HATAYSPORUN YANINDA

Kısa bir süre önce dernekleşerek faaliyetlerine Hatay 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği adı altında devam eden, 31 Asi Gençlik taraftarları, Hatayspor’u hiçbir maçında yalnız bırakmıyor. TFF 2.lig kırmızı grupta şehrimizi başarılı bir biçimde temsil eden gururumuz Hatayspor’un ikinci yarının ilk karşılaşması olan Kastamonuspor 1966 mücadelesinde de tribünlerdeki yerini alan Songül Taşdelen başkanlığındaki Hatay 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği, maç boyunca takıma verdikleri destek ile takdir topladı.

Hatayspor’un ikinci yarıya üç puan ile başlamasından duydukları büyük mutluluğu dile getiren, Hatay 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği  Başkanı Songül Taşdelen,Bu sezon inşallah şampiyon olacaklarını ve bu yolda her zaman Hatay sporun yanında yer alacaklarını vurgulayarak Teknik heyeti, sergiledikleri başarılı futboldan dolayı tüm futbolcuları tebrik etti. Taşdelen ayrıca deplasmana yoğun katılım gösteren Hatay 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği üyelerine ve derneklerinden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.