Vekil Çelik Defne esnafının yanında « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:26

Vekil Çelik Defne esnafının yanında

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Erkan MANSUROĞLU’nu ziyaret etti.

reklam
Vekil Çelik Defne esnafının yanında
Son Güncelleme :

19 Haziran 2021 - 9:24

377 views

Vekil Çelik Defne esnafının yanında

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Erkan MANSUROĞLU’nu ziyaret etti.

REKLAM

Ziyarette Vekil Çelik’i Mansurunoğlu’nun yanı sıra kooperatif yönetim kurulu üyeleri ve Defne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Karataş karşıladı. Gündeme yönelik konuların konuşulduğu ziyarette kooperatif Başkanı Mansuroğlu, Vekil Çelik’e sorunlarını anlatarak yardım istedi. Çelik de elinden geldiğince Defne esnafının yanında olacağını belirtti. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulduğu ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

MANSUROĞLU : MİLLETVEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Mansuroğlu, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Hatay Milletvekili Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik Kooperatifimize gerçekleştirmiş olduğu ziyarette yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldi. Bu ziyarette esnafımızın sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunduk ve beklentilerin tam anlamıyla karşılanabilmesi adına fikir alışverişi yaptık. Kooperatifimizi ziyaret ederek bu güzel görüşmenin gerçekleşmesine vesile olan Milletvekili’mize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. (Haber: Levent AŞKAR)

REKLAM

www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.