TOSYALI’DAN HATAY VALİSİ DOĞAN’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:14

TOSYALI’DAN HATAY VALİSİ DOĞAN’A ZİYARET

reklam
TOSYALI’DAN HATAY VALİSİ DOĞAN’A ZİYARET
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2019 - 11:47

173 views

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın il genelinde başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Hatay genelinde valilik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun ise tarihi dokusu, doğal güzellikleri, gelişen sanayisi, sıcak insanları ve sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel bir ilçemiz. Bölge halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya ve Tosyalı Holding yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı ise, kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek,” Bu bölgede süren kardeşlik, huzur, barış ortamını hep birlikte devam ettireceğiz. Hep birlikte halkımıza güzel hizmetler vereceğiz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyarette, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile bir süre sohbet eden Vali Doğan belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Daha sonra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e nezaket ziyaretinde bulundular.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.