TDP Hatay İl Kongresi gerçekleştirildi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:05

TDP Hatay İl Kongresi gerçekleştirildi

Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül, İl Başkanlığını ise Mehmet Daraoğlu’nun yaptığı Türkiye Değişim Partisi İl Kongresi gerçekleştirildi.

reklam
TDP Hatay İl Kongresi gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 1:43

242 views

TDP Hatay İl Kongresi gerçekleştirildi

Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül, İl Başkanlığını ise Mehmet Daraoğlu’nun yaptığı Türkiye Değişim Partisi İl Kongresi gerçekleştirildi.


DARAOĞLU: TDP ÜLKEMİZ İÇİN BİR ŞANSTIR
Kongrede açılış konuşmasını yapan Başkan Daraoğlu, “Hatay TDP 1. İl Kongresine hepiniz hoşgeldiniz. Partimiz yakın bir tarihte kuruldu ve siyasi ayata başladı. Hatay’da İl ve ilçe yönetimlerini oluşturma çalışmalarımız sürüyor. TDP ülkemizin teveccühü doğrultusunda oluştu. Gündeme yönelik çok değişik açıklamalarımız olacak. Ülkemizin iyi gitmeyen durumunu daha iyiye getirmek için çalışıyoruz. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül öncülüğünde kuruldu. TDP bir şanstır. İlk seçimde yerimizi alarak güzel neticeler almayı hedefliyoruz. Sağı ve solu birleştirmek ve orta yol çizere insanımızla birlikte vatandaşımızın mutluluğu, gençliğin umudu olarak yola çıkıyoruz. Partimiz yakın bir zamanda basında ve diğer illerde çalışmalarımızı daha kuvvetli şekilde yapacağız ve partimiz olması gereken yere varacaktır. Bundan eminiz çünkü genel başkanımız çalışkan. Güzel bir seçim ile ülkemizin iyi yönetilmesine katkı vermeyi amaçlıyoruz. Biz vatan ve hudut birliği, Atatürk ve Cumhuriyetin değerlerini esas alarak ve inançlaa saygılı bir laiklik anlayışıyla yola çıkacağız. Bugün 1. İl Kongremizi tamamlayarak harekete geçeceğiz. Mutlu insanların olacağı bir ülke vaad ediyoruz. Biz diğer partilerden çok farklıyız. Bizim genel başkanımızı halk seçecek. Bugün katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM

KALENDER: ÜLKE YÖNETİMİNE TALİBİZ

Türkiye Değişim Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Fuat Kalender, “Ülkemiz bir değişim istiyor. Biz de bu sese kulak verdik ve ülke yönetimine talip olduk. Partimiz günün koşullarına uygun olarak çalışmalarını sürdürüyor. Biz de Hatay’da İl Başkanımız Mehmet Daraoğlu öncülüğünde çalışıyoruz. Bir olursak, birlik olursak bunu başaracağımıza inanıyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor, hepinizi selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Kalender’in konuşmasının ardından bir katılımcı “Andımız’ı okudu. Okunan ant uzun süre ayakta alkışlandı.

DARAOĞLU RESMEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Başkan Daraoğlu’nun konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından il yönetim kurulu, denetleme kurulu ve kurultay delegelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimin ardından Mehmet Daraoğlu, Türkiye Değişim Partisi’nin İl Başkanı olarak seçildi. Daraoğlu’nun yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu; Recep Çetin, Necdet Çankaya, Vahap Irmak, Mahir Gülücü, Haşim Uygur, Özlem Sağlam, Kemal Sağlam, Mehmet Atilay, Mahmut Arapören, Mehmet Doğruyol, Selma Eryılmaz, Nur Kaylı Doğan, Mümtaz Çekiç, Enver Aksoy, Ferit Erdem, Lütfü Açıkalın, Yakup İçli, Sevilay Karamemiş, Bereket Zeytun, Rasim Özel, Hakan Aydın, Hasan Kaldırım, Ali Göncü, Nuran Başbay, Ali onur Kafadar, Ertuğrul Durur, Mustafa Yiğiter, Mustafa onur İşlek.


İl disiplin kurulunda ise; Hasan Kızılay, Ahmet yurtal, Süleyman Ağbaht, Fadıl Mansuroğlu, Rıfkan Kızılay, Salih Toker, Enis Özel, Hüseyin İşlek.
Genel merkez kurultay delegeleri ise; Mehmet Daraoğlu, Recep Çetin, Necdet Çankaya, Mustafa Yiğiter, Mehmet Heneşoğlu, Ali Alataş, Fuat Kalender, Bekir Küçükdede, Mehmet Kafadar, Hasan Kaldırım, Selma Eryılmaz, Lütfü Açıkalın, Mümtaz Çekiç, Rasim özel, Mahir Erdem, Ferit erdem, Mahmut Yeşildağ, Nuran Başbay, Hüseyin Oğuz, Serkan Arslan, Vahap Irmak, Hikmet Gençoğlu oldu.
Başkan Daraoğlu seçimin ardından tebrikleri kabul etti. İl Kongresi günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.
Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.