MEVLİD-İ NEBİ AYINDA, YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:57

MEVLİD-İ NEBİ AYINDA, YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

reklam
MEVLİD-İ NEBİ AYINDA, YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
Son Güncelleme :

17 Aralık 2017 - 8:33

175 views

     GENÇLER PEYGAMBER EFENDİMİZİ ANLATIYOR

Yayladağı Belediyesi, Mevlid-i Nebi ayında, anlamlı etkinlik düzenledi.

Etkinliğe Yayladağı İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Yayladağı Cumhuriyet Baş Savcıları, Yayladağı Milli Eğitim Müdürü, Kurum Amirleri STK başkanları, Okul müdürleri, Muhtarlar ilçe halkı ve öğrencilerin katılım gösterdi.

Yayladağı Belediyesi Çok amaçlı düğün salonunda düzenlene Mevlid-i Nebi ayı programında konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan;‘’Bu geçe Gençler Peygamber efendimizi Anlatıyor adlı programımızda bir araya geldik. Bu gece gençlerimiz bize Peygamber Efendimizi anlatacak, onların ağzından peygamber efendimizi dinleyeceğiz’’ dedi. Kalkan programa katılan tüm öğrencilere ve ilçe halkına teşekkür etti. Yarışmada başarılı olan öğrencileri de tebrik etti.

Yarışma sonunda dereceye giren lise öğrencileri arasında 1.olan Hatice Kübra ÇETE, 2. Olan Edanur KURTOĞLU 3. Olan Sefanur SAHYUNOĞLU liseler kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Ortaokullar arasında 1.Zeliha ALKAYA, 2. Diren ABAK, 3. Ganime PEHLİVAN ortaokullar kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Yarışma sonunda başarılı olan öğrencilere para ödülü verildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.