Kaya Ailelerinin Mutlu günü « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:56

Kaya Ailelerinin Mutlu günü

Demokratik Sol Parti (DSP) Hatay İl Başkanı Ekonomist Ali Kaya ve eşi Diş Hekimi Ayten Kaya’nın kızları Avk.Beste Kaya, İş İnsanı Cengiz-Sultan Kaya’nın oğlu İş İnsanı Yavuz Selim Kaya ile düzenlenen törenle hayatlarını birlestirdi.

reklam
Kaya Ailelerinin Mutlu günü
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2022 - 18:54

1.276 views

Kaya Ailelerinin Mutlu günü

Demokratik Sol Parti (DSP) Hatay İl Başkanı Ekonomist Ali Kaya ve eşi Diş Hekimi Ayten Kaya’nın kızları Av. Beste Kaya, İş İnsanı Cengiz-Sultan Kaya’nın oğlu İş İnsanı Yavuz Selim Kaya ile düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.


NİKAHI BAŞKAN SAVAŞ KIYDI
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doçent Doktor Lütfü Savaş’ın kıydığı nikahın ardından gerçekleşen düğün törenine,İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven,

Turizm ve Tanıtım Derneği başkanı Sabahattin Uygun,DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, Hatay Diş Hekimleri Oda Başkanı Nebil Seyfettin ile Hatay’ın tanınmış iş insanları Kaya ailesinin mutluluklarına ortak oldular.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.