İSKENDERUN BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:35

İSKENDERUN BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR

reklam
İSKENDERUN BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 16:30

156 views

İSKENDERUN BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR

İskenderun Belediyesi, Ramazan ayında iftar sofralarına ev sahipliği yaptığı gibi Ramazan ayı içerisinde etkinlikleri de düzenliyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan ayı içerisinde bir takım etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Düzenlenecek etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”ilk etkinliğimizde İskenderun Belediyesi Musiki Derneğimiz 18 Mayıs Anıt alanında saat 21.00’da sahne alacak. İkinci etkinliğimizde ise Aşık  Sefai 22 Mayıs’ta saat 21.00’da Anıt alanında sahne alacak. Üçüncü etkinliğimizde ise 25 Mayıs’ta millet parkında gerçekleşecek. Burada öğrencilerimiz şiir dinletesi sunacak” dedi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen etkinliklere tüm İskenderun halkını davet ederek,”sosyal ve kültürel etkinliklerimiz ilerleyen günlerde devam edecek. Kültür müdürlüğümüz bu konuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal belediyecilik anlamında düzenleyeceğimiz etkinlerimiz ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İskenderun’a değer” dedi. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.