HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:35

   HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

reklam
   HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET
Son Güncelleme :

03 Şubat 2018 - 9:48

168 views

   HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ,Beyza Piliç ve Hamza Efendi Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan’ı ofisinde ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Teksöz ziyarette yaptığı konuşmada, ilimizde pek çok perakende satış noktasıyla üreticiden tüketiciye hizmet götüren Beyza Piliç’i takdir ettiklerini belirterek, “Beyza Piliç ve Hamza Efendi’ye teşekkür ediyorum. Beyza Piliç’teki disiplini, kaliteyi, hijyeni ve halkla ilişikler yönünü büyük takdirle karşılıyorum.  Biz, esnaf ve sanatkârlar birliği olarak esnafımızın yanındayız. Buraya çivi çakan herkesin başımızın üstünde yeri var. İlimizde istihdam sağlayan, hizmet ederek katkı sağlayan herkesi tebrik ediyoruz. Sn. Dr. Necmettin Çalışkan ve kadrosuna da başarılılar diliyoruz” dedi.

Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan’da Beyza Piliç ile ilgili bilgi vererek, üreticiden tüketiciye direk satış ilkesi çerçevesinde kendi ürünlerini direk tüketiciye ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Çalışkan, uzun yıllardır devam etmekte olan piliç markasına ilaveten Hamza efendi baklavaları, baharat, yufka ve süt ürünleriyle tüketiciye hitap ettiklerini belirterek, “Amacımız kaliteli, hijyenik ortamda ürettiğimiz ürünleri tüketiciye ulaştırmaktır. Sn. Abdulkadir Teksöz’e ziyaretinde dolayı ve esnafın yanında yer aldıkları için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.