HATAYSPOR ALTYAPISI DÖRT DÖRTLÜK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:19

HATAYSPOR ALTYAPISI DÖRT DÖRTLÜK

reklam
HATAYSPOR ALTYAPISI DÖRT DÖRTLÜK
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 4:45

237 views

HATAYSPOR ALTYAPISI DÖRT DÖRTLÜK

Hatay spor U-15- U-16- U-17 ve U-19 kategorilerindeki müsabakaların hepsinde galip geldi.

Hatayspor Futbol Takımı’nın U kategorilerindeki alt takımları liglerde başarılı sonuçlar alıyor. Bu hafta maçlarının tamamını kazanan Hatayspor altyapısı geleceğe umut verdi.

2017 – 2018 Bölgesel Gençlik Gelişim Liginin 2. Haftasında Hatayspor Van Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı U-15- U-16- U-17 ve U-19 kategorilerindeki müsabakaların hepsinde galip geldi.

Altyapı Teknik Sorumlusu Barış HARPUTLUOĞLU ve Deneyimli Antrenörler Ayhan KAYA- Emrullah AÇIKGÖZ –Erkan AKKOÇ – Burak AYDIN ve Cihan ABALIOĞLU ile sezon başından bu yana yapılan planlı ve programlı çalışmalar sonucunda, Hatayspor altyapı takımlarının ileride daha iyi sonuçlar alacağı ve A takım kadrosuna bir çok oyuncu kazandıracaklarının da sinyalini verdiler.

Bu Hafta Oynanan Müsabaka Sonuçları;

U-15 Müsabakası Van Büyükşehir Belediyespor -1/ Hatayspor-2

U-16 Müsabakası Van Büyükşehir Belediyespor -1/ Hatayspor-2

U-17 Müsabakası Hatayspor-3/ Van Büyükşehir Belediyespor -2

U-19 Müsabakası Hatayspor-3/ Van Büyükşehir Belediyespor -0

(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.