Hataylılar fener alayında buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 18:42

Hataylılar fener alayında buluştu

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Defne’de fener alayı düzenlendi.

reklam
Hataylılar fener alayında buluştu
Son Güncelleme :

29 Ekim 2021 - 21:58

129 views

Hataylılar fener alayında buluştu

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Defne’de fener alayı düzenlendi.

Büyük önder Atatürk ve arkadaşlarının modern, laik, demokratik Türkiye hedefiyle ilan ettiği Cumhuriyetin 98. yıldönümünün gururu tüm yurtta yaşanırken, bir program da Defne’de gerçekleşti. Düzenlenen fener alayına Defneliler yoğun ilgi gösterdi.
Defne Uğur Mumcu Alanı’ndan başlayıp HBB taş binası önünde sona eren Fener alayına CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, CHP İlçe Başkanları, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kezban Kuran, CHP’liler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


PARLAR: HEP BİRLİKTE YAŞASIN CUMHURİYET DİYORUZ
HBB taş binası önünde sona eren yürüyüşün ardından konuşan CHP İl Başkanı H. Ramiz Parlar, “Parlar: Cumhuriyetin 98. yıldönümünü kutluyoruz. 98 yıl önce işgal edilen bir devleti işgalcilerden kurtaran Türkiye Cumhuriyeti, 98 yıl önce bugün özgür, müreffeh bir ülke kazandı. Onlar o gün cehalete karşı savaştı. Oysa bugün tek adam tarafından yönetiliyoruz. Ekonomi yabancı sermayeye bağımlı hale getirilmiş. İnanç ve etnik kimlik temelinde ayrışıyoruz. 99 ve 100. yılı daha güçlü kutlamak istiyorsak bugünden itibaren Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya sarılmalıyız. Hep birlikte yaşasın Cumhuriyet diyerek haykıralım” dedi.
GÜZELMANSUR: LAİK İNSANLAR HER ZAMAN EL ÜSTÜNDE OLACAK
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Kuruluşun ve kurtuluşun patisi olan CHP’de yer alan bir vekil olarak yarınlara daha mutlu bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetin laik insanları her zaman el üstünde olacak” dedi.

reklam


GÜVEN: HEPİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, “Tüm Hataylıların ve Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. İktidara yürüyen CHP sizlerin desteğiyle daha güzel günlere gidecektir. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi.
KURAN: BUGÜN CUMHURİYETİN DOĞUM GÜNÜ
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kezban Kuran, “Kuran: Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine inanan değerli kardeşlerim. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum günüdür. Bugünü daha nice senelerde kutlayacağız. Hepimizin bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından program sona erdi.
Haber-Foto: Levent AŞKAR

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.