HATAY HAS TURİZM FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 00:54

HATAY HAS TURİZM FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Hatay’da yük ve yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren HAS Turizm, filosunu 3 adet yeni otobüs ile güçlendirdi.

reklam
HATAY HAS TURİZM FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 9:00

230 views

HATAY HAS TURİZM FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

1952 yılından beri şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Has Turizm, tamamı Mercedes-Benz yıldızına sahip 100’den fazla otobüsü ile müşterilerine hizmet sunuyor. Yarım asrı aşkın süredir Mercedes-Benz Türk ile iş birliği yapan Has Turizm, son olarak 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 ve 1 adet Mercedes-Benz Travego 16 model aracını teslim aldı. Mercedes-Benz Türk ve Has Turizm arasında 2023 yılı içinde 10 otobüslük bir anlaşma yapıldı.

Günümüzde Türkiye’nin yanı sıra Yemen’den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren şirket, hizmet kalitesini üst seviyede tutmak için araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor. Mercedes-Benz Türk bayisi Has Otomotiv tarafından satış işlemleri yapılan araçların teslimatı için 24 Kasım 2022 tarihinde bir tören düzenlendi. Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Karaali ve Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban tarafından, Has Turizm Yönetim Kurulu ÜyeLeri Reşat Kara, Nezih Kara ve Ayhan Kara’ya teslim edildi. Teslimatta Has Turizm İstanbul İşletmecisi Akın Pervaz ve İstanbul Bölge Müdürü Erdal Öztürk’de hazır bulundu.

Otobüs endüstrisi de, şehirlerarası taşımacılıkta evriliyor

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün teslimat töreninde bir konuşma yaptı. “Bugünki teslimata, müşteri teslimatı diyemeyeceğim çünkü Has Turizm bizim için aile. Bu aileye de buradan ‘hoşgeldiniz’ diyorum. Otobüs endüstrisi tabi evriliyor. Bu evrilmeye bizde ayak uyduruyoruz. Aynı şehirlerarası otobüs işletmeleri gibi. Has Turizm’de yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

Reklam

Bu yıl 650 civarında şehirlerarası otobüs pazarı olacak

Pandemiden en fazla etkilenen sektörlerin havayolları ve şehirlerarası taşımacılık olduğunu belirten Süer Sülün, “Son iki yıldır sektör biraz daha toparlanmış gözüküyor. 2022 yılı sonunda ümit ediyorum; normal yıl seviyesine ulaşacağız. Bu sene toplam pazar oldukça sığ. Şehirlerarası otobüs tarafında 650 civarında bir toplam pazar bekliyoruz. Ümit ediyorum; hem bizler için, hem yolcular, hem de işletmeciler için önümüzdeki yıl bundan daha iyi bir yıl olur. Otobüsçüler ile yaptğımız görüşmelerde ürünlerimizden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Gereçekten uçak konforu sağlıyoruz. Onun için bu yeni otobüsler, Has Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun, bol kazanç getirsin, tekerinize taş değmesin. Basın mensubu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorsunuz. Onun için yeriniz gönlümüzde hep ayrı. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Has Turizm otobüsçülükle ilgili çok şey öğrendiğimiz bir firma

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, teslimatın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk gelmesinin büyük mutluluğunu yaşadığını söyledi: Bugün özel bir gün. Bugün Öğretmenler Günü. Teslimat bugüne denk geldi. Has ailesi bizim için çok önemli, çok değerli. Geçmişten, bugüne kadar ilk neslinden, yeni nesile kadar bizim de otobüsçülükle ilgili çok şey öğrendiğimiz bir firma, bir aile. Onun için Öğretmenler Günü’ne teslimatın denk gelmesinden çok mutluyum. Basın mensuplarımızı da her teslimatta görmek, bu heyecanı yaşamakta bizi çok mutlu ediyor.”

2022 hareketli, bol kazançlı geçti, 2023 daha da bol kazançlı geçecek

2022 yılının şehirlerarası otobüsçüler için bol kazançlı geçtiğine dikkat çeken Burak Batumlu, “Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörüyle yarım asrı aşkın süredir işbirliği içindeyiz, aile yapısı içindeyiz. İyi günde de kötü günde de beraberiz. Bugün de iyi günlerimizden bir tanesi. Daha iyi olacağını da düşünüyoruz, ümit ediyoruz, önümüz açık. 2022 hareketli geçti, bol kazançlı geçti 2023 daha da bol kazançlı geçecek, buna inanıyoruz. Müşterilerimizden be geri bildirimleri de alıyoruz” dedi.

2023 için 10 adetlik otobüs anlaşması

Burak Batumlu, 2023 yılına yönelik Has Turizm ile 10 adetlik bir otobüs anlaşması daha yaptıklarını açıkladı: Bugün burada gördüğünüz amiral gemimiz teknoloji harikası Travego otobüsümüz ile birlikte 3 Tourismo otobüs daha teslim ettik. 2023 yılı içinde Has Turizm ile 10 adetlik bir anlaşma yaptık. Dolayısıyla yeni ve güzel teslimat törenlerinde yine hep beraber aile olarak birarada olacağız. Bu otobüslerin vatana, millete, Hatay’a Antakya’ya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Tekerinize taş değmesin” dedi.

Önce Mercedes’e borcumuz ödenecek

Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Karaali’de teslimat töreninde bir konuşma yaptı: Benim çocukluğum hep otobüsler ile geçti. Ben yatılı okulda okudum. Babama taksitleri hatırlatırdım. Babam “Önce Mercedes’e borcumuz ödenecek, ondan sonra taksitlerimiz” derdi. Ayrıca bugün 24 Kasım iki kurucumuzun ölüm yıldönümlerinin arasında yer alıyor. Onları saygıyla anıyorum ve nice güzel alımlara diyorum.

Reklam

İsmail Kara ve Mehmet Selim Kara bizlere de, sektöre de çok şey öğretti

Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara’da yaptığı konuşmada, İsmail Kara ve Mehmet Selim Kara’nın hem kendilerine hemde sektörün aktörlerine birçok şey öğrettiklerine değinerek şunları söyledi: Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bir öğretmen olarak tebrikleri kabul ediyorum. İngilizce ve Rusça öğretmeniyim. Bu vesileyle Başöğretmenimize de teşekkür etmek istiyorum. Herşeyi ona borçluyuz. Bizim ailemizin iki öğretmeni daha var. Az önce yengem bahsetti. İsmail Kara ve Mehmet Selim Kara. Sadece bizlere değil, sektörün aktörlerine de gerçekten birçok şey öğrettiklerine inanıyorum. Ama bize öğrettikleri en önemli husus dürüstlük, ah almama, helal para, helal lokma. Rotamızı onlar belirledi ve şirketlerimiz bu rotadan hiç şaşmadı, hiç şaşmayacak. Partnerlerimizin tamamıyla bu kapsamda ilişkiler içinde olduk. İletişim, etkileşim ve işbirliği içinde olduğumuz en büyük firma da Mercedes-Benz. Mercedes Benz Türk’ü zaten konuşmaya gerek yok. Ortaya çıkardığı değerle zaten uluslararası bir fenomen. Bizim için ayrı bir gurur, ülke için ayrı bir gurur. Ayrıca bizlerde ülkenin üç farklı ilinde bayisi olarak da gurur duyuyoruz. Biz masanın iki tarafındayız. Hem müşteriyiz, hem bayiyiz. Bu bağlamda gurur verici bir şey.

Eski günlerimize ve eski umutlarımıza kavuşacağız

Has Turizm olarak eski günlere çok kısa sürede kavuşacaklarına inandıklarını belirten Ayhan Kara şunları söyledi: Has Turizm 2018 krizi ve sonrasında yaşanan pandemi ve son gelişmelerle birlikte bir süre kabugüna çekilir gibi oldu. Ama bölgemizdeki son gelişmelerle birlikte eminiz ki bir açılma söz konusu olacak. O zaman gerçek misyonumuza ulaşacağız. Güney’de Yemen’den, Kuzeye Sibirya’ya kadar yüzlerce otobüsle operasyon yürüten bu tecrübeye sahip bir firma olarak, bu kabuğu çok kısa sürede kırarak, eski günlerimize ve eski umutlarımıza kavuşacağız. Yine bu süreçte Mercedes-Benz Türk’ü yanımızda göreceğimizden eminiz. Bu tören için de ayrıca Mercedes-Benz Türk’e teşekkür ediyorum.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.