BAŞKAN KİMYECİ, ULUSLARARASI KÜLTÜRLÜLER DERNEĞİ BAŞKANI TAŞ VE BERABERİNDEKİ HEYETİ AĞIRLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:31

BAŞKAN KİMYECİ, ULUSLARARASI KÜLTÜRLÜLER DERNEĞİ BAŞKANI TAŞ VE BERABERİNDEKİ HEYETİ AĞIRLADI

reklam
BAŞKAN KİMYECİ, ULUSLARARASI KÜLTÜRLÜLER DERNEĞİ BAŞKANI TAŞ VE BERABERİNDEKİ HEYETİ AĞIRLADI
Son Güncelleme :

21 Şubat 2018 - 13:53

159 views

BAŞKAN KİMYECİ, ULUSLARARASI KÜLTÜRLÜLER DERNEĞİ BAŞKANI TAŞ VE BERABERİNDEKİ HEYETİ AĞIRLADI

           Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Uluslararası Kültürlüler Derneği Başkanı Adnan Taş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

           Ziyarette konuşan Uluslararası Kültürlüler Derneği Başkanı Taş; “Derneğimizin kurulma amacı, şehrimizin uluslararası platformda tarihi dokusu, kültürel yapısını tanıtmak, sosyoekonomik açıdan kendi memleketimizi yurtdışından istihdam yaratacak işverenleri getirerek iş kurdurarak istihdama katkı sağlamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hatay’ın ismini, sesini, uluslararası platformda duyurmaya çalışıyoruz. Antakya Belediye Başkanımızı gerek basında gerek görsel medyada yaptığınız çalışmaları ve hizmetleri takip ediyoruz. Özellikle şehrin silüeti ile ilgili bir takım çalışmalarınız var. Kentsel Dönüşüm projenizi de yakından takip ediyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz.” dedi.

     

       Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kimyeci; “Hem Antakya’mız, Hatay’ımız hem de ülkemiz, farklı inançların, dillerin, kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı medeniyet şehri, medeniyet ülkesi. Bu güzelliklerimizi tüm dünyanın örnek olarak Hatay’ımızın her bir köşesine gelmesini önemsiyoruz. Şehrimizin her bir taşının altında tarih yatıyor. Tüm bu güzellikleri insanların gelerek yakınen görmesi hem de kültürümüzü bilmesi konusunda yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ülkemizin geleceği olan, aydınlık yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin eğitimi konusunda, öğrenci değişimi kapsamında kültürlerin tanınması konusundaki katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

    Ziyaretin ardından Uluslararası Kültürlüler Derneği Başkanı Taş, Başkan Kimyeci’ye plaket ve çiçek takdim etti.

     Başkan Kimyeci ise Uluslararası Kültürlüler Derneği Başkanı Taş’a ‘Çağlar İçinde Antakya’ kitabı hediye ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.