Arıcıoğulları Arsuz’a hastane istedi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 23:48

Arıcıoğulları Arsuz’a hastane istedi

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı Ekonomi İşler Başkanı Murat Arıcıoğulları, Arsuz’da rahatsızlanan kızını götürecek kapsamlı bir sağlık tesisi olmamasına tepki gösterdi ve Arsuz’a hastane yapılmasını istedi.

reklam
Arıcıoğulları Arsuz’a hastane istedi
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2021 - 16:04

120 views

Arıcıoğulları Arsuz’a hastane istedi

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı Ekonomi İşler Başkanı Murat Arıcıoğulları, Arsuz’da rahatsızlanan kızını götürecek kapsamlı bir sağlık tesisi olmamasına tepki gösterdi ve Arsuz’a hastane yapılmasını istedi. Arıcıoğulları, Arsuz gibi turizm merkezi olan bir ilçede sağlık tesisi olmamasına isyan ederek yetkilileri göreve çağırdı.

reklam


Arıcıoğulları, yaptığı açıklamada, “Dün gece Arsuz’da küçük kızım rahatsızlandı. Bir anda istiğfar etmeye başladı. Ve AÇIK da böyle ortaya çıkmış oldu. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne gittim. Tahlil, Tetkik Yok Dolayısıyla Serum da takılmıyor. Sadece Muayene! 112 Acile gittik. Biz birşey yapamayız müdahale yönünden dediler. Arsuz da Tahlil, Tetkik ve Serum takılacak bir Sağlık birimi MAALESEF bulamadık. Onun için de Gece İskenderun’a gitmek zorunda kaldık. Bugün Arsuz’daki Eczaneye sordum. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz diye İskenderun’a gidiyoruz dediler. Akıl işi değil. Yaparsa AK PARTİ YAPAR dile kolay Ondokuz sene. Şimdi merak ettiğim için soruyorum buraya hiç mi Hatay Valisi gelip tatil yapmadı. Hatay Sağlık Müdürlüğünden hiç mi yetkilier gelip tatil yapmadı. Hiç mi saglik problemi yaşamadilar. İnanılacak gibi değil. Resmen Rezalet. Allah Sonumuzu hayr eylesin!” ifadelerini kullandı. Haber:Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.