Apartmanda Yangın Paniği « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:15

Apartmanda Yangın Paniği

reklam
Apartmanda Yangın Paniği
Son Güncelleme :

04 Haziran 2016 - 17:22

460 views

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir apartmanın 5. katında çıkan yangın, diğer katlara sıçramadan söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 2 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.
Edinilen bilgiye göre, Numuneevler Mahallesi Elçibey Sokak’ta bir apartmanın 5. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Yangının çıktığı yere içeriden ulaşan ekipler evde kimsenin olmadığını tespit ettikten sonra içeriden ve dışarıdan yangına müdahale etti. Halil K. ve ailesinin ikamet ettiği belirtilen dairede çıkan yangın esnasında evde kimse bulunmazken, oturduğu evde çıkan yangına müdahale etmek için apartmana girmek isteyen Fulya K. ile olay yerine gönderilen bir sağlık personeli dumandan etkilendi. Dumandan iki kişiye olay yerinde bulunan sağlık ekibi müdahale etti.
Çıkan yangında evin iki odası kullanılamaz hale gelirken maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.