ALTINÖZÜ’NDE KADINA ŞİDDET FARKINDALIĞI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 01:31

ALTINÖZÜ’NDE KADINA ŞİDDET FARKINDALIĞI

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı doğrultusunda Altınözü’nde kamu kurum ve kuruluşlar ziyaret edilerek bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapıldı.

reklam
ALTINÖZÜ’NDE KADINA ŞİDDET FARKINDALIĞI
Son Güncelleme :

27 Ekim 2022 - 9:48

525 views

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı doğrultusunda Altınözü’nde kamu kurum ve kuruluşlar ziyaret edilerek bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapıldı.

Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi, Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı, Altınözü İlçe Emniyet Müdürlüğü uzmanları, “Kadına El Kalkamaz” mottosu ile şiddetin son bulması için farkındalık çalışması yürüterek hazırlanan afişleri, kurumların dikkat çekecek noktalarına yapıştırdı. Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Karaköse, kadına yönelik şiddetin son bulmasına yönelik saha çalışmaları devam edeceğini belirterek, proje kapsamında daha sonra esnafların ve okulların ziyaretlerinin gerçekleşeceğini söyledi.

KADINA ŞİDDET ASLA KABUL EDİLEMEZ

Uzman ekip, kadına yönelik şiddet konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacı gerçekleşen ziyaretler kapsamında Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı da ziyaret etti. Kadına yönelik şiddet ve bilinçlenme konusunda çalışma ve projelere her zaman hassasiyet gösteren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi’ne yapıştırdığı afiş ile projeye destek verdi. Kadına şiddet asla kabul edilemez diyen Başkan Sarı “Kadına yönelik şiddet insana ihanettir. Kadın sevgi, kadın özveri demektir ve kadına şiddet asla kabul edilemez. Ben bir annenin evladı, bir eş, bir baba olarak kadına yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyor ve karşı çıkıyorum. Ekiplerce oluşturulan farkındalıklar, KADES uygulamasıyla olay yerine kısa sürede müdahale edilmesi ve suçlulara uygulanan hukuki yaptırımlar bir nebze yüreğimize su serpiyor. Vatandaşları bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak adına hazırlanan afişi belediye binamıza astık. Kadına yönelik şiddete son verecek, farkındalık oluşturacak projelere her zaman destek vereceğiz” dedi. Broşürlerin hazırlanmasında ve basılmasında desteğini esirgemeyen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür eden Müdür Karaköse, gerçekleştirdikleri çalışmalara göstermiş olduğu hassasiyet dolayısıyla Başkan Sarı’ya şükranlarını sundu.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.