ALTINÖZÜ TEPEHAN ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 06:38

ALTINÖZÜ TEPEHAN ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

reklam
ALTINÖZÜ TEPEHAN ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI
Son Güncelleme :

06 Ocak 2018 - 1:31

467 views

ALTINÖZÜ TEPEHAN ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

    Tepehan Ortaokulu Kros takımı Antakya İlçesine bağlı Serinyol Mahallesinde düzenlenen Okullararası Kros müsabakasına katıldı. Okul sporları kapsamında en geniş katılımın olduğu yarışmada Hatay’ı Türkiye Kros Bölge Şampiyonasında temsil edecek olan okullar belirlendi. Yarışmaya yıldız kız ve yıldız erkek kategorilerinde katılan Tepehan Ortaokulu kros takımı da derecelerle döndü.

Hedefleri Türkiye Şampiyonasında Hatay’ı temsil etmek olan takım, yıldız erkeklerde Hatay birinciliği elde ederek Altınözü ilçesini bir kez daha gururlandırdı. Tepehan Ortaokulu öğrencilerinden Abidin GENÇOĞLU kros branşı ferdi sıralamasında Hatay üçüncülüğü, Hasan ÇAKICI ise ferdi sıralamasında Hatay dördüncülüğü elde etti. Emine HACIÖMEROĞLU kros branşı ferdi sırlamasında Hatay üçüncülüğünü elde etti. Tepehan Ortaokulu eski öğrencilerinden Eda GENÇOĞLU ise B Gençler kategorisinde ferdi sıralamasında Hatay birincisi olarak ilçenin takdirini kazandı.

Tepehan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet ESKİOCAK; “Yıldız erkeklerde Hatay birincisi ve Yıldız Kızlarda Hatay ikincisini kazandık. Bu başarıda katkısı olan başta Kaymakamımız Sayın Bülent UYGUR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet GÜNER, Okul Müdürümüz Sayın Adem KURT, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürümüz Sayın Ahmet ZÜMRE ‘ye ve değerli Tepehan Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim.” dedi.
Altınözü İlçesindeki sporcuları her zaman destekleyerek yanlarında olan Kaymakam Bülent UYGUR kros takımını tebrik etti. Kaymakam Uygur; “Tepehan Ortaokulu Kros takımını başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil edecek nitelikli gençleri ilçemizde yetiştirmek istiyoruz. Sporcularımızın, ilçemize bu başarıyı kazandırması bizleri gururlandırdı. Öğrencilerin derslerin dışında kültür, sanat, spor alanında kendilerini ifade etmeleri ve başarılı olmaları bizim için önemlidir. Kaymakamlık olarak her zaman gençlerin yanındayız.”dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.