ALTINÖZÜ HACIPAŞA MAHALLESİNİN İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 02:47

ALTINÖZÜ HACIPAŞA MAHALLESİNİN İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR

reklam
ALTINÖZÜ HACIPAŞA MAHALLESİNİN İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 14:25

196 views

ALTINÖZÜ HACIPAŞA MAHALLESİNİN İÇME SUYU HATTI DEPLASE EDİLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), oluşan sorunlar sonrasında içme suyu iletiminin düzenli bir şekilde sağlanması adına çalışmalarına devam ediyor.

Altınözü ilçesi Yolağzı Mahallesinde bulunan bir fabrikanın altından geçen isale hattının zarar görmesi üzerine çalışma harekete geçen Genel Müdürlük, bölgede oluşan içme suyu kaybını önlemek adına yeni hat döşeme çalışması yapılarak sorunun giderildiğini aktardı.

Hacıpaşa Mahallesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan hattın onarımı için yapılan çalışma kapsamında bilgi veren İdare, 100’lük çelik borular ile toplamda 120 metrelik yeni içme suyu hattının sorunlu bölgeden deplase edilerek bağlantıların yapıldığını ve mahalle sakinlerinin düzenli bir içme suyuna kavuşmasının sağlandığını bildirdi. ( Haber Merkezi )

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.