AK Parti İskenderun İlçe Başkanı SMMM Ayhan BODUR:LYS’Yİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 15:42

  AK Parti İskenderun İlçe Başkanı SMMM Ayhan BODUR:LYS’Yİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

reklam
  AK Parti İskenderun İlçe Başkanı SMMM Ayhan BODUR:LYS’Yİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 15:11

302 views

                           AK Parti İskenderun İlçe Başkanı SMMM  Ayhan BODUR:

                   LYS’Yİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

      ÖSYM’nin LYS yerleştirme sonuçlarını açıklamasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelere yerleşen öğrenciler ile ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum.

       Hatay’ımızda ve bölgemizde ikamet ederek bu çerçevede üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarına yerleşen öğrencilerimizi de tebrik ediyorum; bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının sürmesini diliyorum.

Aynı dilek ve temennilerimi TEOG sonucu farklı liselere yerleşen öğrencilerimiz için de ifade etmek istiyorum.

Diğer yandan, ilçemizdeki İskenderun Teknik Üniversitesindeki fakülte ve yüksekokulları tercih ederek yerleşen kıymetli öğrenci kardeşlerimi ve ailelerini de ayrıca tebrik ediyor, halkı ve öğrencisiyle bütünleşen, ayrıştırmalardan uzak, birlik berberlik ve hoşgörü timsali örnek bir ilçe olan İskenderun’u tercih ettikleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilinmesini istiyorum ki, tüm imkânlarımızla birlikte kapımız kendilerine her daim sonuna kadar açık olacaktır.

Bu duygularla; öğrenim hayatına farklı üniversitelerde devam eden ve edecek olan İskenderunlu öğrenci kardeşlerimi ve farklı şehir ve kültürlerden gelerek ilçemizde öğrenim hayatına devam edecek olan öğrenci kardeşlerimi, dolayısıyla yeni hemşehrililerimİ bir kere daha kutluyor, Cenab-ı Hak’tan muvaffakıyet ve kolaylıklar diliyorum.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.