BAŞKAN KİMYECİ, ÜRGENPAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 14:15

BAŞKAN KİMYECİ, ÜRGENPAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

reklam
BAŞKAN KİMYECİ, ÜRGENPAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2018 - 13:37

194 views

BAŞKAN KİMYECİ, ÜRGENPAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Antakya Belediyesi tarafından organize edilen iftar programlarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci mübarek ramazan ayı dolayısıyla Antakya Belediyesi’nce organize edilen İftar Sofrası programları kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

  

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin ev sahipliği yaptığı programda Kuran-ı Kerim tilaveti, tasavvuf dinletisi ile sağlanan huzurlu bir ortamda vatandaşlar oruçlarını açtı.

Programa katılan mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenerek hallerini hatırlarını soran Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci mobil sahne üzerinden mahalle sakinlerine hitap ettiği konuşmalarında 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti Hükümetinin, son 16 yıl süresinde başta Hatay’da ve Türkiye genelinde yapmış olduğu kalkınma hamlelerinden bahsederek devam etti. Başkan Kimyeci programların sonunda vatandaşlarla günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

Programa Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yanı sıra AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, AK Parti Milletvekili Adayı Sabahat Özgürsoy Çelik,AK Parti Milletvekili Adayı Bağısız Denetçi- Malı Müşavir Cengiz Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.