SAMANDAĞ KÜLTÜR TEMEL LİSESİ’NDE KARİYER GÜNLERİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 07:18

SAMANDAĞ KÜLTÜR TEMEL LİSESİ’NDE KARİYER GÜNLERİ

reklam
SAMANDAĞ KÜLTÜR TEMEL LİSESİ’NDE KARİYER GÜNLERİ
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 16:16

268 views

SAMANDAĞ KÜLTÜR TEMEL LİSESİ’NDE KARİYER GÜNLERİ

Eğitim kurumlarının başında yer alan ve farklı eğitim modelleri ile elde ettikleri başarıların yanı sıra sosyal faaliyetleri ile her zaman fark yaratan Samandağ Kültür Temel Lisesi düzenlediği seminerle farkını ortaya koydu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcısı Gülten Sucu Dağ ,Samandağ Kültür Temel Lisesi öğrencilerine yönelik seminer verdi.

Samandağ Kültür Temel Lisesi Temsilcisi Linda Girişken, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcısı Gülten Sucu Dağ, Samandağ Kültür Temel Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı seminer Doğu Akdeniz Üniversitesi tanıtımını konu alan sinevizyon gösterimi ile başladı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç daha sonra verdiği sunumda öğrencilerin sınav tercih döneminde dikkat etmeleri gereken konuları atlattı. Tercih yapan öğrencilerin bir başkasından etkilenerek değil, kendi istediği bölümü yazmalarının önemine değinen Dekan Malkoç Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni de anlatarak hangi bölümler ile kaç öğrenciye eğitim verdiklerini Samandağ Kültür Temel Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

Samandağ Kültür Temel Lisesi’nde gerçekleşen seminerin ikinci ayağında ise Kariyer Günleri kapsamında Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç mesleği hakkında öğrencilere bilgi verdi. Geçen yıl başlayan ve geleneksel hale gelen “Kariyer Günleri” kapsamında Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, öğrencilere mesleğin inceliklerini anlatarak bilgi verdi. Bu sayede öğrenciler eğilimleri olan meslekte akıllarına takılan konularda bilgi alırken merak ettikleri soruları da doğrudan sorabilme şansına sahip oldular. Samandağ Kültür Temel Lisesi öğrencileri daha sonra Dekan Malkoç’a soru sorarak keyifli bir sohbet yaşadılar.

Öğrencilerin dikkatle dinlediği ve merak ettiği her konuyu sordukları seminerin sonunda konuklara katılımından dolayı teşekkür eden, Samandağ Kültür Temel Lisesi Temsilcisi Linda Girişken, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcısı Gülten Sucu Dağ ve diğer Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretmenlerine çiçek takdim ederek teşekkür etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.