HATAY HEYETİNDEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ’YE ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 08:21

HATAY HEYETİNDEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

reklam
HATAY HEYETİNDEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ’YE  ZİYARET
Son Güncelleme :

28 Eylül 2017 - 15:14

196 views

   HATAY HEYETİNDEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bir dizi ziyaretler ve görüşmelerde bulunmak üzere geçtiğimiz hafta başında Ankara’daydı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel eşliğinde Ankara’da ziyaretler gerçekleştiren Başkan Kimyeci ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hatay hakkında pek çok konu ele alınırken Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin Antakya’nın makus talihini değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi de konuşuldu.

Antakya’da yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm projesine desteklerinin tam olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki gerçekleştirilen ziyaret hakkında şahsi twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi; “Kentsel dönüşüm ve çevre alanında devam eden işleri müzakere edip fikir paylaşımı ile birçok konuya çözüm ürettik. Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve ilçe belediye başkanlarımız ile Hatay’ı konuştuk.”

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaretin sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay heyeti ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

     Müsteşar Öztürk’de Ziyaret Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk’e ziyaret gerçekleştiren heyet Hatay’ın çevre ve şehircilik konusundaki durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.