BURHAN KERİMOĞLU; Kimse Sivil İradeyi Yok Sayamaz « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 14:25

BURHAN KERİMOĞLU; Kimse Sivil İradeyi Yok Sayamaz

reklam
BURHAN KERİMOĞLU; Kimse Sivil İradeyi Yok Sayamaz
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2016 - 12:02

189 views

    HATODER Başkanı & Talasemi Federasyonu Genel Başkanı  Burhan KERİMOĞLU ,yayınladığı yazılı açıklama da;   Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Türkiye Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, 15 Temmuz akşamı yasadışı gerçekleşen eylem dolayısıyla bir kınama mesajı yayınladı.

 

Kerimoğlu konuyla ilgili olarak şunlara değindi; Ülkemizi geçmişte olduğu gibi karanlık günlere tekrar götürmek için yasadışı eyleme kalkışan bir avuç gözü dönmüş vatan haini kişi ve kişiler çok şükür hain emellerine ulaşamamıştır. Devletimizin bekasına, birlik ve bütünlüğüne yönelik olarak yapılan bu darbe girişimi 78 milyon insanımızın hür iradesini kendi amaç ve çıkarları için hiçe saymaktan başka bir şey değildir.

 

Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğunu darbeyi engelleyerek bir kez daha ortaya koymuştur. Eylemin gerçekleştiği vakitlerde tek yürek olan aziz milletimiz Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere diğer üst düzey yöneticilerin ülke bütünlüğü için yapmış olduğu söylemlere harfiyen uyarak vatanın bütünlüğüne ve birliğine yönelik amaca hizmet etmek için meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlarımız, vatanına olan  aşklarını bir kez daha gözler önüne sermişlerdir. Ulusal ve uluslararası arena da bu eyleme doğrudan ve dolaylı şekilde destek veren her kim olursa olsun elbette ki kanun karşısında hak ettiği cezayı er ya da geç alacaklarına olan güvenimiz tamdır.

 

Kerimoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı; Türkiye Cumhuriyeti devletinin bunun da üstesinden gelerek yurt içinde ve yurt dışında yıpranan prestijini de en kısa sürede gidererek, bu acılarını da saracaktır. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gece-gündüz   demeden hizmet eden başta kolluk kuvvetlerimiz olmak üzere, sokakları ve meydanları boş bırakmayan teyakkuz halin de olan aziz milletimizi bu ulvice davranışlarından dolayı da şahsım, yönetim kurulum, hasta ve hasta ailelerim adına bir kez daha kutlar, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için hizmet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, dedi.

 

 

                                                    

                 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.