YENİ DOĞMUŞ BEBEK TARLADA BULUNDU… « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 10:15

YENİ DOĞMUŞ BEBEK TARLADA BULUNDU…

Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 günlük bebek, boş bir araziye atılmış vaziyette bulundu

reklam
YENİ DOĞMUŞ BEBEK TARLADA BULUNDU…
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2021 - 13:15

174 views

MANİSA / UHA – Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 günlük bebek, boş bir araziye atılmış vaziyette bulundu.4 günlük mücadeleye dayanamayan bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Salihli’nin Zafer Mahallesi Site Caddesi üzerindeki İzmir-Ankara E96 karayolu kenarındaki boş bir arsaya terk edilerek yaşam mücadelesi veren ve bölgede hurda toplayan bir şahıs tarafından  farkedilen 4 günlük olan bebek  Emniyete  ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve Emniyet PersoneliBattaniyeyey sarılı bebeğe ilk müdahale yapıldı.Salihli Özel Medigüneş Hastanesi’ne kaldırılan bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaklaşık 4 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeğin ölümü ile ilgili Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Ekiplerin ilçedeki tüm hastanelerde son 1 hafta içerisinde doğum yapan kişilerin kayıtlarını incelemeye aldığı öğrenildi. Hayatını kaybeden bebek ise özel hastaneden alınıp, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Haber: MANİSA / UHA – MİHRİBAN KOÇAK

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.