DÖRTYOL’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Ağustos 2026 - 12:17

DÖRTYOL’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Dörtyol’da sürdürdüğü asfalt çalışmaları kapsamında Numuneevler Mahallesi’ndeki 5 ana caddede yol yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Yaklaşık 5 kilometrelik yolun asfaltlandığı bölgede, Prestij Cadde Projesi kapsamında aydınlatma ve yol çizgisi çalışmaları da eş zamanlı yürütülüyor.

DÖRTYOL’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2026 - 13:51

reklam

DÖRTYOL’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Dörtyol’da başlatılan asfalt seferberliği, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu yollar sunmak amacıyla aralıksız devam ediyor.

Numuneevler Mahallesi’nde bulunan toplam 5 ana caddede, trimer kazı çalışmalarının ardından beton asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar kapsamında şu ana kadar yaklaşık 5 kilometrelik yol asfaltla buluşturuldu.

Özellikle Abdi İpekçi Caddesi’nde asfalt çalışmaları tamamlanan bölümlerde, Prestij Cadde Projesi kapsamında modern aydınlatma sistemlerinin montajına da başlandı. Cadde boyunca yol çizgilerinin çekilmesi çalışmaları ise eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

HBB ekipleri, asfaltlama, aydınlatma ve yol çizgisi çalışmalarını koordineli şekilde yürüterek Dörtyol’un ulaşım altyapısını modernize ediyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ana arterlerin daha güvenli, düzenli ve konforlu hale gelmesi hedefleniyor.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.