SARAYCIK MAHALLESİ’NDE BAKIM VE REVİZE ÇALIŞMALARI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:38

SARAYCIK MAHALLESİ’NDE BAKIM VE REVİZE ÇALIŞMALARI

reklam
SARAYCIK MAHALLESİ’NDE BAKIM VE REVİZE ÇALIŞMALARI
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 12:54

167 views

SARAYCIK MAHALLESİ’NDE BAKIM VE REVİZE ÇALIŞMALARI

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Saraycık Mahallesi Saraycık Parkı’nda bakım ve revize çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Saraycık Mahallesi Saraycık Parkı’nda bakım ve revize çalışmaları kapsamında çim biçme ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Saraycık Mahallesi’ndeki Tarihi Çeşme Çevresinde Ağaçlandırma, Çim Biçme ve Ağaç Budama Çalışması

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Saraycık Mahallesi’nde bulunan tarihi çeşmenin çevresinde ağaçlandırma, çim biçme ve ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehir genelinde sürdürülen hizmetler kapsamında Saraycık Mahallesi’ndeki tarihi çeşmenin çevresinde ağaçlandırma, çim biçme ve ağaç budama çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Antakya Belediyesi ekipleri, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, revize, ağaçlandırma, çim biçme ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.  (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.