Memleket Hassa’da Karaca’ya emanet « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:09

Memleket Hassa’da Karaca’ya emanet

Memleket Partisi Hassa 1. Olağan İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına Mehmet Karaca seçildi.

reklam
Memleket Hassa’da Karaca’ya emanet
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2021 - 22:02

216 views

Memleket Hassa’da Karaca’ya emanet

Memleket Partisi Hassa 1. Olağan İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına Mehmet Karaca seçildi.

Genel Başkanlığını Muharrem İnce, İl Başkanlığı’nı Hüseyin Atakaşgöz’ün yaptığı Memleket Partisi Hatay genelinde yapılanmaya devam ediyor. İlçe Kongresi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleşen kongrede Mehmet Karaca’nın yönetim kurulunda Menderes Çolak, Davut Atmaca, Mikail Yeniçeri, Mehmet Çakmak, Cevdet Çil, Cemil Bağış, Kadir Gündoğdu, Seyfettin Kuşçu, Şaban Çörtük, Mustafa Sağıroğlu, Rasim Elmas, Mesut Döner, Halil Özer ve Yunus Yeter yer aldı.


KARACA: MEMLEKET İÇİN GELİYORUZ
Memleket Partisi Hassa İlçe Başkanı Mehmet Karaca 1. Olağan Kongrenin ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Başkan Karaca açıklamasında, “11 Haziran’da memleket için katıldığımız bu siyasi oluşum bir ay gibi kısa bir sürede Hassa ilçesini örgütlüyerek 27 Temmuz’da kongremizi yapmış bulunmaktayız. Cumhuriyet tarihinde siyasi parti oluşumlarında en hızlı örgütlenmedir bu. Kuvayi Milliye ruhu gibi bütün Türkiye’yi sıkıntılı günlerden çıkarmak için yola çıktık. İlk günden itibaren halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık.

reklam

Memleket Partisi deyince gözlerin de bir ışıltı doğuyor. Hatay halkı Fransızlara geçit vermeyen kahraman yiğit insanların harman olduğu bir memlekettir. Biz de bu kahraman insanların çocuklarını torunlarını hem yerelde hem genelde yüksek hizmet kalitesine kavuşturmak için geliyoruz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.