ARACIYLA SEYİR HALİNDEYKEN KALP KRİZİ GEÇİREN VATANDAŞ 112 EKİPLERİNİN HIZLI MÜDEHALESİYLE HAYATA TUTUNDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:44

ARACIYLA SEYİR HALİNDEYKEN KALP KRİZİ GEÇİREN VATANDAŞ 112 EKİPLERİNİN HIZLI MÜDEHALESİYLE HAYATA TUTUNDU

reklam
ARACIYLA SEYİR HALİNDEYKEN KALP KRİZİ GEÇİREN VATANDAŞ 112 EKİPLERİNİN HIZLI MÜDEHALESİYLE HAYATA TUTUNDU
Son Güncelleme :

23 Ekim 2021 - 6:46

199 views

UHA Kırklareli

20 Ekim Çarşamba Saat 12:30 civarında Bademlik Mahallesi Hastane Caddesi istikametinde aracıyla seyir halindeyken kalp krizi geçirdiğini anlayarak aracını durduran vatandaş 112 ambulans ekiplerinin olay yerine hızlıca intikal etmesiyle hayata döndü.

Reklam

63 yaşında olduğu öğrenilen Hulusi Batmaz isimli şahsın durumunu gören bir vatandaş ,Batmaz’ı araçtan indirerek ambulans ekipleri gelene kadar yardımcı olmaya çalıştı. Çevrede bulunanların haber vermesi ile birlikte ambulans ekipleri olay yerine kısa sürede intikal ederek Batmaz’a ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Olay yerinde ambulans ekiplerince yapılan müdahalede bilinci açılan ve 112 ambulans ekibi tarafından Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Batmaz’ın daha sonra Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastaneye tedavisini sürdürmek üzere sevk edildiği ve tedavisinin burada devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Reklam

HABER VE FOTOĞRAFLAR: KORAY İKİZLERLİ

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.