Yeniden Refah Hatay teşkilat mensupları kahvaltıda buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

12 Aralık 2025 - 15:08

Yeniden Refah Hatay teşkilat mensupları kahvaltıda buluştu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan kongrede gövde gösterisi gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi’nin Hatay İl Teşkilatı kahvaltıda bir araya geldi.

reklam
Yeniden Refah Hatay teşkilat mensupları kahvaltıda buluştu
Son Güncelleme :

14 Kasım 2022 - 21:01

316 views

Yeniden Refah Hatay teşkilat mensupları kahvaltıda buluştu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan kongrede gövde gösterisi gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi’nin Hatay İl Teşkilatı kahvaltıda bir araya geldi.


Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Hatay İl Sorumlusu Mustafa Sarı, gerçekleşen kahvaltılı toplantıda kongreye gösterilen ilgiden dolayı tüm vatandaşlara ve basın mensuplarına teşekkür etti.


SARI: HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Sarı yaptığı konuşmada; “Teşkilatımızın çok değerli Hanım kardeşleri çok kıymetli Beyler düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programımıza Hoş geldiniz. Hepinizin bildiği gibi Yeniden Refah Partimiz 6 Kasım Pazar günü Ankara’nın en büyük spor salonu olan Ankara Arena spor salonunda kongresini hep birlikte yaşadık. Hatay ilimizden de bizzat birçok basın mensubunu Ankara’da görmekten çok mutlu oldum. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum Hatay’dan başkente kadar gelip bizi yalnız bırakmadılar.

Reklam

Kongremizde bizlerle birlikte oldular. Kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Orada görüldüğü üzere bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm partiler kapanmış tüm partiler ve şu anda yürürlükte olan tüm partilerin hiçbirisi emniyet raporlarına göre 84000 üye ile böyle bir kongre gerçekleştirmedi. Bu kongre tarihe geçmiştir. Ancak ne yazık ki söylemek zorundayım bizim vergilerimizle ayakta duran TRT bu kongre ile ilgili tek kelime etmedi. Ama onun boşluğunu başta siz değerli Hataylı kardeşlerim olmak üzere diğer basın mensupları doldurdu ve bu durum bizi çok memnun etti. Kendilerinden tekrar tekrar Allah razı olsun diyorum.

Reklam

Genel başkanımızın orada bir buçuk saat promptersız bir şekilde konuşması kayda değerdir diye düşünüyorum. İnşallah orada anlatılanlar yaşanabilir bir Türkiye için ileride mutluluğu ve refahı yaşatacaktır. Onun için bir kez daha vurgu yapmak istiyorum karamsar olmayalım. İnşallah toplumumuzdaki mazlumlar bundan sonra mesrur olacak. Yaşanabilir bir Türkiye’de hep birlikte inşallah yaşayacağız o günler yakındır. Gerçekleşen kongremizde bu Işık gözükmüştür. Onun için ne kadar övünsek azdır. Bir kez daha katılımlarınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından davetliler onuruna düzenlenen kahvaltı yemeği yenildi. Sarı, tüm katılımcıları kapıda uğurladı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.