
Özdağ: Eğitimde kaliteyi arttıracağız
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “İyi derecede yabancı dil öğrenme işini ortaokul ve lisede(7 yılda) halledeceğiz. Üniversitelerde dil kursu, hazırlık sınıfı ve yabancı dilde eğitim olmayacak” dedi.
Reklam

7 sene içerisinde 1 yabancı dili okuduğu zaman gayet iyi anlayacak şekilde yabancıu dil öğrenecek. Üniversiteleri dil kursu olmaktan çıkartacağız. Üniversitede dil kursu, hazırlık sınıfı olmaz. Dünyanın hiçbir ülkesinde yabancı dilde eğitim de olmaz. Düşünün bir Türk hoca üniversitede içeriye giriyor Türkler de oturuyor “Good Morning” diyor. Dışarıdan bir İngiliz baksa ne der? Ya da şöyle düşünün biz İngiltere’de üniversiteye gittik.
Reklam

Sabahtan hoca içeriye girdi “Günaydın gençler” dedi Türkçe, İngiliz gençler de Günaydın hocam dediler. Var mı böyle bir şey. Bizde de olmamalı. Çocuklarımız çok iyi İngilizce, Fransızca öğrenmeli. Ama bunun yeri üniversite değil. Bu işi ilkokul ve lisede mükemmel şekilde vereceğiz. Üniversitelerin sayısını azaltacağız ve kalitesini arttıracağız” ifadelerini kullandı.
Reklam

Reklam
http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

