Hüzmeli: Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun « Hatay Yeni Haber Gazetesi

12 Aralık 2025 - 07:10

Hüzmeli: Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun

“DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu belirtti.”

reklam
Hüzmeli: Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2022 - 11:34

275 views

Hüzmeli: Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun

“DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu belirtti.”


Başkan Hüzmeli, son iki yıldır korona virüsün etkileri nedeniyle doyasıya yaşanamayan bayram sevincinin bu yıl da ekonomik krizle gölgelendiğini söyledi. Hüzmeli, “İki yıldır pandemi nedeniyle kurban bayramını sevdiklerimizden uzak kutlamak zorunda kalmıştık. Maalesef bu yıl da aşırı zamlanan akaryakıt fiyatları ve temel gıda maddelerine ile kurban fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle insanlarımız ya bayram ziyareti yapamıyor, ya da başka şehirlerde yaşayan akrabalarının yanına gidemiyor, pek çok vatandaşımız kurban kesemiyor, çocuklarına bayramlık alamıyor” diye konuştu.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Başkan Hüzmeli mesajında şu ifadeleri kullandı: “Temennimiz, DEVA iktidarı ile ülkemizin barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. DEVA Partisi iktidarında sıkıntıların aşılarak el ele bayramlar kutlayacağımız günler yakındır. Bu vesile ile sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, bayramın sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza DEVA olmasını temenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Reklam

Reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.