Milli bocce sporcusu Mehmet Can Yakın, Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:45

Milli bocce sporcusu Mehmet Can Yakın, Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek

TOROSLAR BELEDİYESİNİN MİLLİ SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, FRANSA’DA DÜZENLENECEK BOCCE VOLO DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA MÜCADELE EDECEK.

reklam
Milli bocce sporcusu Mehmet Can Yakın, Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek
Son Güncelleme :

09 Nisan 2024 - 17:44

63 views

Toroslar Belediyesinin milli sporcusu Mehmet Can Yakın, Fransa’da düzenlenecek Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Toroslar Bocce Tesisi’nde 3-7 Nisan arasında gerçekleştirilen Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda 3 disiplinde madalya alarak Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu, 7-11 Mayıs arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ter dökecek..

Bocce branşında dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü bulunan milli sporcu Yakın, tek hedefinin Toroslar Belediyesi çatısı altında Dünya Şampiyonluğunu Toroslar’a ve Türkiye’ye kazandırmak olduğunu ifade etti.

Milli Takım ve Toroslar Belediyesi antrenörü olan Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl temsilcisi Niyazi Kutlay’a teşekkür eden Yakın, Türkiye şampiyonluğunu Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a hediye ettiğini belirtti.

Başkan Yıldız da milli sporcu Yakın’ı ve antrenör Niyazi Kutlay’ı tebrik etti. Yıldız, “Milli sporcumuz Mehmet Can Yakın, bizlere büyük bir gurur yaşattı. Sporcumuzun hedefi olan dünya şampiyonluğunu da elde edeceğine inanıyorum. Şampiyonada kendisine başarılar diliyorum” dedi.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.