
DEFNE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ
Başkan Halil İbrahim Özgün: “Her Gün Sahadayız, Her Köşeye Ulaşıyoruz”
Defne Belediyesi, ilçeyi daha temiz, daha düzenli ve yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ekiplerin Defne’nin dört bir yanında aktif şekilde görev başında olduğunu belirterek, hizmet seferberliğine ilişkin önemli mesajlar verdi.
TEMİZLİKTEN ALTYAPIYA KAPSAMLI ÇALIŞMALAR
Belediye ekipleri, sabahın ilk ışıklarından itibaren ilçenin dört bir yanında hizmet üretiyor.
Cadde ve sokak temizliği, çöp toplama faaliyetleri, bozuk yolların onarımı, kanalizasyon ve altyapı iyileştirmeleri gibi birçok hizmet eş zamanlı yürütülüyor. Ayrıca park ve yeşil alan bakımı, çocuk oyun alanları ile spor sahalarında düzenli bakım ve iyileştirme çalışmaları da devam ediyor.
“DAHA YAŞANABİLİR BİR DEFNE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Defne’nin her köşesinde, her gün sahadayız. Temizlikten altyapıya, çevre düzenlemesinden bakım-onarıma kadar ilçemizin ihtiyaç duyduğu her noktada varız.
Ekiplerimiz, Defne’yi daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için aralıksız çalışıyor. Gücümüzü bu kente duyduğumuz sorumluluktan, desteğimizi ise siz değerli hemşehrilerimizden alıyoruz. Her yeni gün, Defne için bir adım daha atıyoruz.”
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞIYLA HİZMETTEYİZ”
Başkan Özgün, sadece teknik hizmetlerle yetinmediklerinin altını çizerek, belediye yönetiminin halkla kurduğu gönül bağının, çalışmalarının en büyük motivasyonu olduğunu vurguladı.
“Belediyeciliği sadece fiziksel hizmet değil, aynı zamanda halkla bütünleşen bir anlayış olarak görüyoruz,” dedi.






