DEFNE ŞOFÖRLER ODASI’NDA SEÇİM GÜNÜ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Şubat 2026 - 19:49

DEFNE ŞOFÖRLER ODASI’NDA SEÇİM GÜNÜ

Defne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda yarın yapılacak olağan genel kurulda, mevcut Başkan Ali Oduncu ile başkan adayı Erkan Mansuroğlu arasında başkanlık yarışı yaşanacak. Şoför esnafı, yeni dönem yönetimini sandıkta belirleyecek.

DEFNE ŞOFÖRLER ODASI’NDA SEÇİM GÜNÜ
Son Güncelleme :

24 Ocak 2026 - 18:14

121 views
reklam

DEFNE ŞOFÖRLER ODASI’NDA SEÇİM GÜNÜ

Haber: Levent AŞKAR 

Şoför Esnafı Yarın Yeni Yönetimini Belirleyecek

Hatay’ın Defne ilçesinde faaliyet gösteren Defne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, olağan genel kurul ve başkanlık seçimi için yarın sandık başına gidiyor. 25 Ocak 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda, oda yönetiminin yeni dönemde kimler tarafından yönetileceği netlik kazanacak.

Genel kurul, Harbiye Mahallesi Nehir Caddesi No:16 (HASYAD Salonu)’nda saat 10.00’da başlayacak. Toplantıda faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından başkanlık seçimine geçilecek.

SEÇİMDE İKİ ADAY YARIŞIYOR

Defne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için iki aday yarışacak. Mevcut Başkan Ali Oduncu ile başkan adaylarından Erkan Mansuroğlu, esnafın desteğini almak için sandıktan çıkacak sonucu bekliyor.

ALİ ODUNCU (BEYAZ LİSTE)

“Hizmet Çizgimizi Sürdürmek İstiyoruz”

Mevcut Başkan Ali Oduncu, seçimlere Beyaz Liste ile giriyor. Görev süresi boyunca oda çalışmalarında esnafın sorunlarını merkeze aldıklarını belirten Oduncu, yeniden adaylığını şu sözlerle ifade etti:

“Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda hizmetle geçen bir dönemi geride bıraktık. Bu süreçte şoför esnafımızın sorunlarını merkeze alan, çözüm odaklı ve kurumsal bir anlayışla çalıştık.

25 Ocak 2026’da yapılacak oda seçimlerinde; bu hizmet çizgisini sürdürmek, sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam etmek için yeniden göreve talibiz.

Oylarınıza ve desteğinize talibiz.”

Oduncu, yeni dönemde de mevcut hizmet anlayışını devam ettirmeyi hedeflediklerini belirterek tüm üyeleri genel kurula davet etti.

ERKAN MANSUROĞLU (MAVİ LİSTE)

“Söz Değil, Hizmet Üretiyoruz”

Başkan adaylarından Erkan Mansuroğlu ise seçimlere Mavi Liste ile katılıyor. Mansuroğlu, şeffaf ve net kurallarla işleyen bir oda yönetimi hedeflediklerini vurgularken, seçim sürecinde dikkat çeken projelerini de kamuoyuyla paylaştı.

Mansuroğlu’nun vaatleri arasında;

Şoför esnafının temel sorunlarına yönelik somut çözümler,

Görev süresince ücretsiz plaka basımı,

Aidat borcu bulunmayan üyeler için 2026 yılı aidatlarının yönetim tarafından karşılanması,

7 gün 24 saat ücretsiz çekici hizmeti bulunuyor.

Mansuroğlu, esnafın mali yükünü hafifletecek ve ulaşım alanındaki düzensizlikleri giderecek bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını ifade ediyor.

ESNAFIN KARARI BELİRLEYİCİ OLACAK

Defne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinin, yoğun katılım ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi bekleniyor. Sandıktan çıkacak sonuçla birlikte oda yönetiminin önümüzdeki dönemde izleyeceği yol haritası da netleşmiş olacak.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.