ADD Samandağ Şubesi’nden Emniyet Müdürü Nacioğlu’na Nezaket Ziyareti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Mart 2026 - 06:19

ADD Samandağ Şubesi’nden Emniyet Müdürü Nacioğlu’na Nezaket Ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği Samandağ Şubesi, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, toplumsal barış ve hukukun üstünlüğü vurgusu yaptı. Ziyarette, Atatürk’ün “Nutuk” eseri takdim edilirken, karşılıklı iyi niyet ve iş birliği mesajları öne çıktı.

ADD Samandağ Şubesi’nden Emniyet Müdürü Nacioğlu’na Nezaket Ziyareti
Son Güncelleme :

26 Mart 2026 - 9:08

reklam

ADD Samandağ Şubesi’nden Emniyet Müdürü Nacioğlu’na Nezaket Ziyareti

Başkan Atiye Sönmez Erdoğdu: “Hukukun üstünlüğü ve toplumsal barışın savunucusu olmaya devam edeceğiz”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samandağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatının üstlendiği kritik role dikkat çekilirken, Müdür Nacioğlu’na yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

Toplumsal Barış ve Hukukun Üstünlüğü Vurgusu

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan ADD Samandağ Şube Başkanı Erdoğdu, Samandağ’ın çok kültürlü yapısına işaret ederek, bu yapının korunmasında güvenlik güçlerinin önemine vurgu yaptı.

Erdoğdu açıklamasında, Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını yineleyerek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri doğrultusunda; hukukun üstünlüğü, laiklik ve toplumsal barışın her zaman savunucusu olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anlamlı Hediye: Nutuk

Ziyaret kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk, günün anısına Emniyet Müdürü Nacioğlu’na takdim edildi. Heyet, bu eserin görev sürecinde ilham kaynağı olması temennisinde bulundu.

Emniyet Müdürü Nacioğlu’ndan Teşekkür

Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için ADD Samandağ Şubesi yönetimine teşekkür etti.

Nacioğlu, Samandağ’da huzur ve güvenliğin sağlanması adına tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: Levent AŞKAR

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.