Arslan’dan Hatay Boks takımına tebrik « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 04:53

Arslan’dan Hatay Boks takımına tebrik

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Boks şampiyonasında İlimize madalya kazandıran Hatay Boks Takımını tebrik etti.

reklam
Arslan’dan Hatay Boks takımına tebrik
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2021 - 16:33

253 views

Arslan’dan Hatay Boks takımına tebrik

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Boks şampiyonasında İlimize madalya kazandıran Hatay Boks Takımını tebrik etti.

 

Gençlere sahip çıkmanın önemine değinen Koordinatör Arslan; “Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Boks şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil ederek madalya kazanan ve bizi gururlandıran Hatay Boks Takımını ve Kafile sorumlusu Sezer Gümüş’ü tebrik eder başarılarının devamını dilerim. AK Parti İlçe binasında gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma programında Sezer Gümüş başkanlığındaki sporculara başarılarından dolayı tebrik ve plaket Takdimlerini İl Başkanı Av. Adem Yeşildal öncülüğündeki heyet yaptı. Biz Ak Parti Başkanlığı olarak her zaman için gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi belirterek İlimizi ve İlçemizi her anlamda zirveye çıkartmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Gençlere sahip çıkmak, Geleceğimizi korumaktır.” İfadelerine yer verdi.

Hatay Boks Takımı kafile sorumlusu Sezer Gümüş ise; “ Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Boks Şampiyonasında Fenerbahçe, Ankara, Samsun, Trabzon gibi büyük kulüplerle aynı kulvarda yarıştık Çeyrek final ve yarın finalde oynayarak boksörlerimizin ne kadar yetenekli olduklarını kanıtlamış olduk. Ben şahsım ve Boks Kulübüm adına bundan sonraki süreçlerde de mücadelemizi ulusal turnuvalarda sürdürüp Hatay boksunu daha yüksek ve saygın yerlere taşıyacağımızın sözünü veriyorum. Sakarya’da turnuvaya katıldığımız günden bu güne, gerek Sakarya’ya yanımıza gelen ve destek olan telefonla arayan gerekse de sosyal medyadan paylaşımlar yapan bütün sporseverlere ve Hatay halkına kazandığımız madalyayı armağan ediyoruz.

reklam

Ayrıca gerçekleştirdikleri bayramlaşma programında elde ettiğimiz başarıdan ötürü bizlere plaket takdim eden Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’a, Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan’a, Hatay Ak Parti Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik’e, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’e, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a, Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik’e ve vatandaşlara çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.