KAYBOLAN MESLEKLERİN YAŞATILMASINI ÖNEMSİYORUZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 04:58

KAYBOLAN MESLEKLERİN YAŞATILMASINI ÖNEMSİYORUZ

reklam
KAYBOLAN MESLEKLERİN YAŞATILMASINI ÖNEMSİYORUZ
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 10:51

130 views

KAYBOLAN MESLEKLERİN YAŞATILMASINI ÖNEMSİYORUZ

Defne Belediyesinin; Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Hatay Valiliği tarafından desteklenen “Taşa Hayat Verenler” Projesi Kurs öğretmeni ve kursiyerleri Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Kaybolan Taş İşlemeciliği sanatının gün ışığına çıktığı bu projede öğretmen Mutia Keremoğlu: Unutulmaya yüz tutmuş taş işlemeciliği mesleğinin canlandırılması ve taşlardan sanat değeri olan ürünlerin üretiminde çalışacak insan gücünün yetiştirilmesinin devamını dileyerek, yeni görevinde Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e başarılar diledi.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ise değerli öğretmen ve kursiyerlerin istekleri doğrultusunda şu açıklamayı yaptı: ‘’ Kaybolan mesleklerin yaşatılmasını önemsiyoruz. Bu tür projeleri destekleyip daha da geliştireceğiz.’’ Sözünü verdi.(Haber merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.