Zeytinyağı sektörü ATSO’da buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:31

Zeytinyağı sektörü ATSO’da buluştu

reklam
Zeytinyağı sektörü ATSO’da buluştu
Son Güncelleme :

10 Nisan 2021 - 13:05

221 views

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, üreticilerin sorunlarını konuşmaya ve çözüm yolları aramaya devam ediyor.

Hatay’da en fazla yetiştirilen ürünlerden biri olan zeytinden elde edilen zeytinyağı ile ilgil sorunları konuşmak üzere zeytinyağı üreticileri ATSO’da AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’ın da bulunduğu toplantıda bir araya geldi.

Sektörde meydane gelen gelişmelerin üreticilere olan etkilerinin görüşüldüğü toplantıda üreticilerin ihracat sürecine dahil edilmesi ve bu yolla üreticilere artı değer kazandırılması konusunda görüş birliğine varıldı.

reklam

ATSO’dan toplantıyla ilgili yapılan açıklamada, “Odamızda AK Parti Hatay İl Başkanlığı Başkanı Adem Yeşildal ve Zeytin ve Zeytinyağı sektör temsilcilerinin katılımı ile önemli bir toplantı gerçekleştirildik. Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakalığı’nın tarafından alınan karara istinaden Zeytinyağı Fabrikalarında yapılacak “FAZ” değişikliklerinin Zeytinyağı Sektörüne etkileri, Prina fabrikalarımızın sorunları, Afrin bölgesinden Ülkemize ihracat kaydı ile gelen Zeytinyağının daha rekabetçi koşullarda, ihracatçı üyelerimizin de sürece dahil edilerek “İHRACATININ” yapılması ile ilgili talepleri sayın Yeşildal’a ilettik” denildi.

reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN