YEŞİLDAL ALTINÖZÜ’NDE SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:26

YEŞİLDAL ALTINÖZÜ’NDE SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti’de İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayrak değişiminin ardından saha çalışmaları hız kazandı.

reklam
YEŞİLDAL ALTINÖZÜ’NDE SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Son Güncelleme :

17 Mart 2021 - 23:35

158 views
AK Parti’de İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayrak değişiminin ardından saha çalışmaları hız kazandı.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal sahaya inerek vatandaşlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelmeye başladı.Bayrak değişimi sonrasında kısa süre tebrik ziyaretlerini alan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ziyaretlerin tamamlanmasının ardından sahaya inerek seçmenin nabzını tutmaya başladı.

Yeşildal’ın Altınözü ilçesinde çalışmalarına hız vererek bir yandan da kurum ve esnaf ziyaretleri ile seçmenle iç içe bir çalışma yürütüyor. Altınözü İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile kurum ve esnaflara ziyaretlerde bulunan Yeşildal Altınözü’nde ilçe teşkilatında toplantısı ardından, Esnaf Odaları, Ziraat Odası ve Mahalle muhtarları bir arada oldu.

“Yarın seçim olacakmış gibi hazır olmalıyız” diyen AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, şu ifadelere yer verdi: “Mahalle teşkilatlarımıza önem veriyoruz. Zira bizim teşkilat yapımızın en temel noktası mahalle teşkilatlarımız. Mahallelerimizde güçlü olabilirsek seçmen ile de iletişimimiz o derece sağlam ve güçlü oluyor. Bu nedenle mahalle teşkilatlanmamıza önem veriyoruz.”

REKLAM

“Herkese kapımız açık!”

Teşkilatlanma çalışmalarının yanında partiye küskünleri de yeniden kazanmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Yeşildal, “AK Parti olarak biz milletin partisiyiz. Milletimiz AK Parti’ye sahip çıktığı için bugün biz 2023 hedeflerimizi ve daha ilerisini konuşabiliyoruz. Bu sevginin de başında gönüllü olarak çalışan teşkilat üyelerimiz ve davamıza yürekleriyle ve emekleriyle destek olan davadaşlarımız var. Geçmişte partimize darılan kardeşlerimiz olmuş. Biz onlara da sahip çıkıyoruz. Bir olursak iri oluruz güçlü oluruz diyoruz. Makamlar gelip geçer lakin teşkilatlanma ve kurulan bağlar baki kalır. Gönül köprüleri kurup davamızı yarınlara da ulaştırmak için çabalıyoruz” diye konuştu.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.