YEŞİL ALANLARDA VE PARKLARDA ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 18:53

YEŞİL ALANLARDA VE PARKLARDA ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

reklam
YEŞİL ALANLARDA VE PARKLARDA ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2016 - 12:44

263 views

YEŞİL ALANLARDA VE PARKLARDA ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

 

Antakya Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda çim biçme ve yabani ot temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehir genelinde sorumluluk kapsamındaki mahallelerde mevsim değişikliğinden dolayı uzayan ve bakım gerektiren çim ve yabani otların bakım çalışmalarının gerçekleştirildiği belirtildi.

Çim Biçme Çalışmaları (1)_1280x718

Açıklamaya göre bahar ayları nedeniyle uzayan çimlerde biçme, ilaçlama, sulama çalışmaları devam ederken yabani otların temizliği, ağaçların budaması ve mevsimlik çiçek ekimi işleri de sürdürülüyor.

Antakya Belediyesi ekipleri yemyeşil bir Antakya için park ve yeşil alanlarda çim biçme ve yabani ot temizliği çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.