Yeniden Refah, vatandaşların sorunlarını dinledi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:34

Yeniden Refah, vatandaşların sorunlarını dinledi

Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi Antakya İlçe Örgütü, Hatay’ın mahallelerinde vatandaşları dinlemeye devam ediyor

reklam
Yeniden Refah, vatandaşların sorunlarını dinledi
Son Güncelleme :

14 Mart 2021 - 15:38

158 views

Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi Antakya İlçe Örgütü, Hatay’ın mahallelerinde vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Antakya İlçe Başkanı Abdulhamit Bilgin ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Antakya’ya bağlı Yeşilova Mahallesi Muhtarı Garip Hatunoğlu’nu ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi heyetini mahalleli vatandaşlar karşıladı. Yeşilova Mahallesi’nin ileri gelenleri ile gündeme yönelik sohbet eden Başkan Bilgin, vatandaşlardan mahallenin eksik ve şikayetlerini dinledi.

Yeniden Refah Partisi’nin merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın izinde oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulduğunu belirten Başkan Bilgin, Yeniden Refah Partisi Antakya İlçe Örgütü olarak halkın eksik ve isteklerini yerinde tespit etmek için durmadan çalışacaklaklarını belirttiler. Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Bilgin, her zaman kapılarının vatandaşlara açık olduğunu belirtti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.