YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİNDE ZEMİN ETÜT ÇALIŞMASINA BAŞLANDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:46

YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİNDE ZEMİN ETÜT ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

reklam
YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİNDE ZEMİN ETÜT ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2019 - 15:50

228 views

YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİNDE ZEMİN ETÜT ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Kırıkhan Belediyesi ve Oto Galericiler Derneği ile ortaklaşa yürütülen yeni oto galericiler sitesi projesinde zemin etüt ve ölçüm çalışmalarına başlandı.

Zemin etüt ve ölçüm çalışmalarına Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan Oto Galericiler Dernek Başkanı Sait Buğa, Kırıkhan Küçük Sanayi Sitesi Madeni Sanatkârlar Oda Başkanı Ali Buğa, Kırıkhan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çelik, Hurdacılar Dernek Başkanı Veysel Toplar katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Oto Galericiler Dernek Başkanı Sait Buğa; “ Şehrimizin en büyük sorunu olan trafik akışını rahatlatabilmek adına ve yaptığımız mesleğin daha modern ve çağa uygun hale getirilmesi için 7 ay gibi kısa bir süre önce kurulmuş olan derneğimizin bu zaman zarfında yeni oto galerici sitemizin çalışmalarına başlanmış olması bizleri mutlu etmiştir. Bu hizmette şahsımla birlikte mesai harcayan dernek yönetim kurulu üyelerime bilahare teşekkür ederim.

Yine kısa zaman zarfında memleketimize yaptığımız en büyük hizmetlerden biride, mesleki yeterlilik belgesinin sınavlarını şehrimize getirerek Türkiye genelinde nöbetçi noter uygulamasının öncülüğünü yapıp şehrimize kazandırmış olmamızdır.

Yeni oto galericiler sitemizin ilçemize ve galerici esnaflarımıza kazandırılmasında pay sahibi olan Kırıkhan Belediye Başkanı Sayın Ayhan Yavuz’a, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yapılan inceleme çalışmalarında açıklama yapan Başkan Yavuz; “ İlçemizin modernleşmesi adına hizmetlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Bu bağlamda bir süredir birlikte istişare ettiğimiz Oto galericiler derneği ile gerekli bütün girişimleri yaparak zemin etüt çalışmalarına başladık. Hedefimiz en kısa sürede temelini atıp oto galerici esnaflarımızın yeni iş yerlerinde hizmet vermelerini sağlamak. Yeni oto galerimiz ilçemize ve oto galerici esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yeni oto galericiler sitesinin iki ay içerisinde temelinin atılıp 18 ay da hizmete sunulması hedeflenmektedir. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.