YAZ ÇİÇEKLERİ, DEFNE’Yİ RENKLENDİRİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:00

YAZ ÇİÇEKLERİ, DEFNE’Yİ RENKLENDİRİYOR

reklam
YAZ ÇİÇEKLERİ, DEFNE’Yİ RENKLENDİRİYOR
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 15:12

163 views

Defne Belediyesi, yeşil alan ve parklarda gerçekleştirdiği ot biçme, mevsimlik çiçek ekimi, sulama, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Defne Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Aşağıokçular Mahallesi’nde ki mevcut parkın yenileme çalışmalarını sürdürürken, Orhanlı, Gümüşgöze ve Yeşilpınar Mahallelerinde ot biçme çalışmaları gerçekleştirdiler.

Harbiye Cumbalı Parkın çevresini mevsimlik çiçek ekimi yaparak kuşatan ekipler çalışmalarını, Defne sınırları içerisinde yer alan tüm parklarda uygulayacaklarını belirttiler.

Parkların, kentin estetik görünümde önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren ekipler: “Defne Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü olarak ilk hedefimiz parkların sayısını arttırmak, her mahallemizi parkla buluşturmaktı. Bu konuda güzel işler başardığımızı düşünüyoruz. Küçükten büyüğe herkesin uğrak yeri olan parklarımızın sayıca artışının yanı sıra mevcut parklarımızda gerçekleştirdiğimiz bakım ve onarım çalışmaları ile parklarımızı Defnelilerin kullanımına hazır hale getiriyoruz. Bir parkı gösteren en önemli etken yeşilliği, çiçeği ve ışıklandırmalarıdır. Mevsimlik çiçek ekme ve aydınlatma çalışmalarımız ile parklarımızda görsel bir şölen oluşturuyoruz. Çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde uygulamak için ekiplerimizce var gücümüzle çalışıyoruz.” sözlerine yer verdiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.